suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 13, 2008

-KASIH TAK KESAMPAIAN 3-

kawan2 ni smbgn cite kasih x ksmpaian..
tp aku rase cam ader smthg wrong kat citer ni,,
xpe..xpe..nati aku akan edit....
ngantok ni,,p tgok tv sat...


-dirumah nia-

+mak pgil ar nia tu mak...asik orang jer yang y tolong mak kat dapur ni..
sgguh tidak adil tau mak...
dah ar nia tu kakak,,patutnyer dia ar lg rajin dr adik,,
ini sudah terbalik kot,,,
umo dah 17 tahun,,tp masak nasi x reti lg...
ntah hape2 ntah,,
+nia karina!!!bape kali mak nak tegur??jgan panggil akk nia tu dgan name ajer...mak suh panggil akk kan...xpon kaklong,,kan lagi molek,,mak x nak anak2 mak bersifat kurang ajar macam ini....mak x pnah ajar kan nia karina????
+(ops,,,kantoi dah,,,ishh,,,)
alamak...sori mak.,,x sengaja,,maafkan anakanda y bonda??peace no war yek,,,
hehehehe,,,,
lgpon mak,,org dah biasa ar panggil ni,,,errr kak nia tu ngan panggilan name jer...kdg2 biler org panggil dgan name kak nia dier wat selamber tapir jerr....
klu org pgil name nia,,laju jer menyahut...abih camno ni mak???
orang x salah kan????(wat muker seposen ni)
+dah,,dah,,ader jer alasan kamu,,otak putar belit sape ntah kamu dpat ni kan??? skang siang ikan ni..
biar mak ajer y panggil tuan puteri nia kamelia ke mari..
kiter tgok sape y berdolat....
+yes boss,,,tabik spring sekali,,,toin,,toin,,
hehehehe.....

......................................................................................................................


+(keletung)adoi,,adeh,,adeh,,sakitnyer,,,
uiks,,sudip???mcam ku kenal sudip ni,,tp dimana ya????
+oooo,,,macam ko kenal ya...hah,,meh sini aku nak terangkn asal usul sudip ni,,
dr zaman tok gajah pon sgup aku cerita kan,,
+aaalllaaammmaaaakkkk.....(bala dtg lar...)err...mak biler smpi???
meh,,meh,,jempot duduk kat cini meh,,,
+dish,,hamik ko,,,merepek plak ko..
x payah duduk,,aku xnak,,,
+adoi mak,,sakit lar pale nia ni mak,,,adehh,,
kejam betul lar mak ni,,sakit tau,,,hah,cube mak rase pale nia ni,,,
benjol tau,,,dah x market lar mak,,
jatuh saham nia ni,,,
huhuhu..x kira,,x kira,,nia nak repot polis,,nak repot jgak,,,
+masyallah budak ni,,,hoi nia anak aku y paling aku syg,,
ko sedar ke x sedar ni???kang aku cepuk2 ko nati..
market konon,,,dahi jendul,,nak market hape,,,,ko ni knape nia???
asik merepek x tentu pasal ni???kang sumpah jd tong gas kang...
snang sket aku nak masak...
+huhuhu,,ampun bonda,,hehehe..xmo,,xmo...
jgan ar sumpah2 ni,,nia x kawen lg tau,,,
kang mak jugak kempunan nak dpt menantu sulong..hehehehe...
+tgok tu,,merepek lg..dah,,dah,,bgun,,mari cpat bangun,,tolong aku ngan adik ko tu kat dapor...
ko ni,,,umor dah meningkat,,tp malas ke dapor...sape lar lelaki malang y nak kat ko nati...
+alar mak ni,
x sporting ar....org tgah syok layan lagu axl's ni..mak nak join ek??meh ar,,meh ar...biar adik sorang2 kat dapor..
+meh cini aku nak piat telinga ko tu,,bingai btol,,cepat ikut aku ke dapur....
ish,,leh darah tinggi aku ngan ko ni nia...
+cop..cop...telinga nia ni mak jgan tarik yer..nati lg turun saham nia,,,xpe,xpe,,tepikan tangan mak,,nia dengan rela hati menurut perintah,,,
jom mak jom,,,alor,,alor,,,cayang bucuk mak nia ni,,senyum sket..
senyum lar,,,senyum,,,,,,,,konika,,,hahahaha.....gitu lah mak nia...comel spt nia,,
hahahaha.......
+hahahaha,,ader2 ajer kamu ni nia,,sabo ajer lar,,,dah lets go bebeh...
+mak oiiiii,,,,,,,

(nia dan mak-hahahahahahaha,,,,,,,,,,,,,,,,,,berganding bahu menuju ker dapor...)

2 comments:

LeaQistina said...

phuh!! rock giller mak.. "Let's go bebeh!!" wahaha..

alpinestars said...

bes ar mak nia...

nia tu pon satu gak.. sengal ...

wakakaka

 
Design by Amanda @ BloggerBuster