suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 10, 2008

perkahwinan apak nazri n kak myrlina..

ok,,ni aku nak citer pasal perkahwinan sepupu aku apak nazri ngan akk ina...huhuhuhu...gambar tu mase diorg tgh sanding,,,tgh memendam perasaan lar katekan,,ahakzzz....hahahah.
SELAMAT BERBAHAGIA APAK,,,ENJOY UR LIFE,,,


gambar ni aku heran sikit...apesal aku rase y pengapit tu plak y serius dgr ceramah pasal rukun nikah tu???? hope tok kadi x salah org....klu salah mau mgamok sepupu aku tu,,huhuhuhu...
abg,,jangan perasan yer,,
sedar2 sket diri tu,,keje x smpi 2 thun tau,,,,beli dulu kete vios idaman ko tu...
pastu bru pk pasal kawen...hahahaha,,,,

hah,,,,,jeng,,jeng,,,aku neves siot...neves bangat,,,
aku terima nikahnye bla,,bla,,bla,,,fuh,,,,lega sudah...
sekali napas ajer apak nazri sdah jd suami orang...yahuuuuu,,,,,,,aku tompang gumbira....



amin,,amin,,amin,,ya rabbal alamin,,,,,selesai sudah.....
sekali lg abg aku tu jangan dok perasan yer,,,,
bajet dia plak y nikah..hapa daaaa,,,,,,




uikssss,,,serius nyer muker ko bro,,apesal,,,teringin nak kawen gak ker???
lek,,lek dulu,,,jgan neves..ko tu lambat lg,...
banjer aku puas2 baru aku kasik ko kawen...
wahahahahaa.........


hah,,,,ni sesi batal air semayang,,,skang dah muhrim ar...
sblom2 ni blom lg ya...
uiks,,,kak ina nangis ker tu???ye ar kot.....
hahahaha......



hah,,,,sesi y plg aku suker,,ahakz...
gedik paria tol,,,,,,,lelame sket apak,,,ni nak msuk majalah 3 ni,,,
klik,,klik,,,huhuhuhu,,,,ok sudah,,,



ni lar gambar pengantin baru sebelom msg2 berpisah jap tok salin baju...
yelar,,pasni nak sanding plak...xkan nak pki baju ni tok bersanding gak...
x macho ar beb,,,huhuhuhuhu.....



hah...gambar abg aku sbg pengapit n gambar pengantin kat umah berenggey,,,,,ni dah get ready nak p bersanding ar ni,,,,tp ujan plak,,,adoyai,,,,hujan rahmat,,xpe lar...
gemok tol abg aku tu,,,,dah spisis roy sudah...




ni plak sesi tepung tawar oleh maklang aku(mak apak nazri lar)..
hehehehe,,sengih lebar apak,,,yelar,,,dier y paling last kawen antara adk beradik y lain..
huhuhuhuhuhu..........
maklang sabar ek,,jgan sedey2,,,ain kan ader ni,,x kawen lg ni..
hahahahhaa,,,,




hahahaha,,,ni lar gambar aku tgah kebulur...mane x nyer kul 2.30pm baru jumper nasi,,
lapo siot,,dah ar ujan plak tu,,ish,,,
aku makan lambat koz aku jd cameraman x bertauliah tok diorg2 ni..smpi ati,,,
sedey aku,,,
huhuhuhuhu............


ni gambor aku ngan pangantin waktu makan beradap..hahahaha,,
time ni perut aku dah kenyang,,,hehehe,,lega dowh....
ayo kak ina,,apesal nmpk kurus ni,,,
jelos nyer.....


hahahaha,,aku nak mencapap gak,,ni gambar aku ngan pengapit aka abg kandung aku sendiri,,,
sesape y kene tipu ngan aku tu sori bangat lar yek,,
ni bukan pakwe aku,,y korang pecaye sape suh,,x nmpk ker bibir ktorg same spisis..
hahahahaha...klaka ar korang ni,,,

ni last skali pengantin bersama2 dgan aunty n uncle2 dorang...
mak aku xde ar..x pg,,,mak aku kurang chat,,,huhuhuhu,,
xpe,,xpe,,mgu depan ader mak,,,,2 pasang pengantin skali mak leh tgok...
huhuhuhu..
skang mak aku mesti tgh bz kat umah maklang...yelar....
jumaat ni akk ina aka cucu maklang nikah,,,
sabtu plak sanding (apak nazri kak ina+kak ina n husband dier..)
kan 2 pengantin tu....
sape x paham leh tanyer aku,,,,
hahahaha.....................................



last sekali,,,,
selamat pengantin baru apak nazri n kak ina
semoga bahagia hingga ke anak cucu,,,,,
cpt2 dpat anak,,leh berkawan ngan anak abg kiter,,
huhuhuhuhuhu.......
p/s..apak nazri ni bespren ngan abglang aku,,abglang aku dah kawen ader 2 anak,,
bini apak nazri plak bespren ngan bini abglang aku,,,
hahahaha,,meriah keluarga,,,

3 comments:

alpinestars said...

ceit...ingt sape td...

ko bile lagi????

xsaba nak makan nasi minyak ni

muahahahahah

LeaQistina said...

btl3x.. cik adik ni bila lagi.. jgn lupa jemput lea tau.. huhu..

norul'ainmatsom said...

arghhh...
aku lmbt lg.....

nak tggu rifdi,,,,

 
Design by Amanda @ BloggerBuster