suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 07, 2009

~Emporio Armani~adik kepada saripah amani.

assalamualaikum..
hai..arini aku puasa..
puasa 10 muharam..
hope puasa aku ni di terima oleh ALLAH.


semalam aku pergi ambil spek mata aku yang baru..
tengokla tu..
cantik tak..mesti la cantik beb...
harga pon cantik..
kopak aku bulan ni....huhuhu..
ada sesape yang sudi nak bg duit beliau kat aku tanpa ada paksaan dan tuntutan semula...

kepada anak-anak yang parents dia kaya...mari la..
sudi2kan lah bg duit kamu yang banyak tu kat aku..
hahahahaha.....

petang ni lea dah janji nak masakkan aku kuey tiow goreng spesel n air sirap limau tok aku berbuka puasa...
thanks to lea qistina...
aku x suh pon dia masak tok aku..
tapi dia yang pomot diri..
bangga lea dapat kawan yang comel macam aku ni..
ahakzzzz.....

3 comments:

nin said...

x aci lea mskkan loli sorang! nak juga...

lolipop said...

hahahahaha......
suh je lea masak nin...
pakse dia...
wakakakaka....

loli x pakse lea masak tok loli..
lea yg merayu2 nak masakkan..
loli terima je..
wakakaka...

LeaQistina said...

amboi2.. sejak bila lea jadi tukang masak nih? hehe.. hmm.. nak rasa masakan lea ek? hm.. blh2 datang r umah.. lea masak masakan jawa untuk korang.. amacam?

huhu.. jgn ain pakai spek tu jd mcm mak tipah dah le.. huhu.. :p

 
Design by Amanda @ BloggerBuster