suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 19, 2009

~tayang kekasih baru nampak?? aku bahagia!!!~

~ hari isnin kembali lagi....

kenapa bila tiba je hari isnin kita jadi malas...

entah la....mungkin mood cuti weekend masih bermaharajalela lagi kot...

jangan amalkan beb..tak baik untuk prestasi anda....





aku rasa aku tak penah lagi masukkan gambar kekasih terchenta aku kat blog ni...

kebetulan weekend baru2 ni aku jadi manusia paling rajin..

so aku pon dengan bangga dan rendah dirinya mempersembahkan kekasih hatiku...kami baru declare bulan 8 ke bulan 9...ntah..aku lupa lak...



jeng..jeng...

inilah dia...cantik tak???

wrw 3347-bertinted hijau dan masih ada P lagi..

muahahahahaha....


3+3+4+7=17.....

mengikut mak aku cakap 17 tu mewakili 17 rakaat kita solat dalam sehari..






aku boleh bagi 2 view je..nak view lebih2 tak boleh..hahahaha....

tapi kereta aku ni ada cacat sikit..

cacat tu baru lagi dan bukan aku y menyebabkan dia jadi cacat..

semua di sebabkan abang aku...

arghhhhhh......

habis sportrim aku tu calar teruk...

sadis je aku tengok....

motor dia aku pinjam baik je aku jaga..

hah~~~ini tidak adil.....

abang!!!! kau memang kejam.......

3 comments:

neng's said...

bila aku nak ada kekasih niii..
uwaaaaaaa!!
bOs,naikkan la gaji.haih!

haruhi said...

fulamak cntikye pakwe die..hehe
bli sye nk dpt pakwe gak ni..huhu

Anonymous said...

hmmm... tu la kekasih yg kna jga n maintenance jgn ckp la... skali bg makan sndiri mau igt la, blum lagi nak sara dia tiap2 bulan..

sy paham loli, bila ada org 'sakitkan' dia. mana ada kekasih yg kna jga begitu rapi..

hu..hu..hu..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster