suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 02, 2009

-jawab tag nad-

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama tersebut?
nama blog aku 1 kisah,1000 cerita,1juta pengalaman. sebab aku pilih nama ni..hmmm..ntah la..mungkin aku nak kongsi segala kisah duka,suka,merepek serta carutan disini kot..hahaha..
Apakah nama link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://harakiriyakuza.blogspot.com- ni suma kes aku baca novel hatiku di harajuku. terpikat dengan yakuza melayu bernama ryu watanabe.
Apakah "method" penulisan dalam blog anda?
hmm..method yek?? aku rasa sesuka suki aku jer. xde spesifik apa2 pon..huhuhu...
Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
wah..wah..kalau la ada coolie yg leh wat apa yg kita nak.kompom ari2 aku hapuskan blog ni..hahaha...act aku syg blog ni. dah mcm pakwe aku tau...sehari x jumpa,rindu..
Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
mgenai blog nadhiera ek?? nak puji ke tak nak ni..hmmm...
puji sket la..
agak cantik sebab kombinasi warna hitam n coklat..mmg cantik..

Senaraikan 5 orang yang anda akan TAG

  • nia adha
  • aziera
  • bens
  • ayan
  • lea qistina
  • adra

lebih sorang..pedulik hape aku..hahahaha...

1 comments:

n4dh!3r4 said...

puji ada makna la tuh.. lalala~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster