suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

ko ape tau? dok diam2 sudah!


aku jumpe dato siti.
korang jangan jeles ok. tu gambar sebagai bukti.
abg guard tu aku mmg anti dol. tu guard yg kat tepi ni.
yang berbaju putih ni. wahh..tensen dol ngan beliau ni.
dah la badan beso giler. aku dok belakang dia tenggelam lgsg. siot ja.
spisis kude terbang.
tapi dia hanya menjalankan tugas nye ain(ayat sedap hati nih).
eh. aku bukan nak cite pasal abg guard ni. adoyaiii..lahabau la.
aku nak cite psl aku jumpe dato siti.
ekekekekeke...
excited dol. idola aku dari kecek ni.
ko ape tau. diam2 sudah.

nak jadikan cite sebelom kejadian berlaku.
aku update fesbuk and status dato siti mengatakan dia akan berada ni
bla..bla..bla..bla..pukul bla..bla..bla..
wow.mmg teruja ayam aku. dekat kot ngan tmpt aku.lalala~

pastu hari kejadian tiba. kul 3 kot aku dah larik opis.
jeng..jeng..bahana dato siti ni.cesss~
aku balik,solat pastu makan.
kul 4pm aku kuar sbb dia kate 430 dia ada kat sana smpi 5 30.
teruja ni.kul 4 dah menepek kat tmpt kejadian.
tunggu punya tunggu punya tunggu dah 4.40.
ahh..ini la janji melayu.
aku tunggu lagi dan tunggu lagi.
pastu aku tgok ada budak nurse berlari2 kearah tmpt yg misteri.
aku pon follow la.instinct csi wok!~
ko ape tahu.diam2 sudah.
cessss..sini rupenye tmpt kejadian. but lucky me dato siti x smpi lagi.
bese la,janji melayu.ekekekeke..
bodoh nak kondem melayu je keje ko an.
lebih kurang kul 5 lebih sket dia mai dah.
wahhh..aku terjingkit2 ni nak tgok.kene plak power spek cap kamben.
duh~~ mana ni..aku x nmpk dol.
yaaaa...finally..she's here.muahahaha.
pic diatas adalah pic dimana ketibaan dia.
ekekeeke.
perasaan aku? x osah cite la... gumbira yang amat.
penantian selama berdekad-dekad akhirnya tiba jua.
ko ape tahu. diam2 sudah.
tapi sayang..hanya pengguna yang ada resit produk simply siti yg dibenarkan amik pic bersama.
hampeh bukan..ya,mmg hampeh.
tapi aku pedulik hape. janji dpt jumpe face 2 face.
ekekekeke.
smpt gak aku pujuk guard pompuan yg ada dpn aku suh amik signature dato siti kat novel baru aku beli. haaaa~ cite sal novel yg aku beli ni nati aku review lain episode ok.
muahahahaha.

* terasa macam orang bodo kot masa nak jumpa dato siti. tapi bila aku tgok umat yang datang, so ada gak orang bodo nak teman si bodo..ekekekeke..
kuang ajaq ayat. sepak pungkuk sat g. kude terbang sungguh!

* ada byk pic aku amik. tapi malas nak upload.ekekekeke.bukan ape. korang x dgr ke sore bilal mengalunkn azan maghrib tuh? x kesyahdu mendengarnye. dah..dah. cau si chi!

4 comments:

Pistachio said...

kalau gua jadi lu, gua beli simplysiti satu... jnji dpt bergambar...!

apakan daya, gua tak minat tok t... keh keh keh!

-Ain-Dak In- said...

pis

gua mcm lu gak..tp bukan x minat dato ct.
tp gua x minat bersolek..
ekekekeke...
membazir poit..
ibarat membeli mekdi tetapi hya mmpu melihat saja.
rugi bukan?

...:muRn! aQ!La:... said...

kite kagum ngn awk nok.
gigih gitu.
serta tawadok.
hehee......

(^_^)v

-Ain-Dak In- said...

kak moon..
bese la. nak cari rezeki dikotaraya penuh mencabar ni patut kene tawadok dan berusaha gigih..
so awak nak interview kita ke tok nex nye majalah kat krgkraf??

 
Design by Amanda @ BloggerBuster