suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 01, 2011

BROGA (Part 1)

30 januari 2011 ari ahad.aku ngan geng2 aku pergi mendaki broga hill dekat semenyih(dokek yo). aku dah gitau budak2 ni,pergi sebelom subuh.means ada kat broga sebelom subuh and solat kat masjid semenyih berhampiran balai polis. tapi oleh kerana ada sorang 2 makhluk allah yg susah nak bangun tido,so aku and ada lah dalam 4 5 org yg lain smpi lewat spt dijanjikan.tp still sempat berjemaah di masjid semenyih tuh. ada kawan aku yg lain yg dah smpi awal,dia naik dulu.mcm bese la masalah perempuan.

bajet nak tengok matahari naik la.puit,ujan pulak turun. huuu~ tapi sebab semangat berkobar kami pon meneruskan jek pendakian kami.ecececeh..
aku nak gitau korang. aku pancit dowh..muahahaha..hampir give up tp kwn2 aku mmg terbaek. bagi sapot kat aku,sgup bwk kan beg tok aku,sgup dorang tarik aku naik sampai atas. aku memang terharu la. apa2 pon aku malas cite panjang.
ni pic2 versi kamera kawan aku. versi aku nati aku masukkn dalam part 2. ekekekeke.


+ dak in,ecah,palee,flora,ilia,aien j,dann,ajis,shamin dan 2 org kawan ajis.
+hero aku pada hari tersebut ialah incik dann,im proud of u la beb. nwy,sorry xde mazda tok ko. bajet aku petik daun leh jd duit ke?



tiada kata seindah keceriaan di wajah


apa guna mata jika tidak menghayati keindahan ciptaanNYA


usaha gigih,kejayaan menanti dihadapan




biarpon ketiak berlendir,peluh merembes,
kami tetap berjaya menawan broga hill.
sweet moments - never forget

5 comments:

sAkEeNa said...

bestnya..jeloz tol..huhu

afzan said...

ade pacat x ?

-Ain-Dak In- said...

keena

jom la naik nati. 2km jek.
ekekekeke..tp makesure kene fit la..
ain aritu pon mmg pancit sgt2..muahahaha..

kak ajan
xde la. dia bukan nye hutan tebal..bese2 jek...ada trek lg..

Hidayah Hanif said...

sampai paling atas tak?huhuuu..baru dapat pegi jugak.;)

-Ain-Dak In- said...

hidayah

errrmm...x smpi pon..sebab ujan dan kabus tebal. x nmpk jalan bila dah smpi tuh. puncak plg atas pon x nmpk..
aritu awak pegi time x ujan ke?
mesti bes kan...
saya igt nak pg lg nati...

 
Design by Amanda @ BloggerBuster